JavaScript must be enabled to use this page.

Your web browser is currently configured to prevent JavaScript from running. This page uses JavaScripts to perform many of its functions. You must re-configure your browser to allow JavaScript to run before you can use the page.

Loading...

Buy Now
Share

  driver_logo

 

 
Verhaal
DRIVER® RENEGADE 3D probeert de leegte te vullen tussen DRIVER® 1 en DRIVER® 2.
Na jaren undercoverwerk voor de politie, weigert John Tanner zijn badge weer op te doen. Hij wil het recht in eigen hand nemen om de misdaad te bestrijden. In het corrupte New York City dat wordt bestuurd door criminele organisaties redt Tanner het leven van senator Ballard. Tanner stem erin toe de orde in de stad onofficieel te herstellen, onder bescherming van de senator. Tanner moet als vogelvrij verklaarde vijf belangrijke personen uitschakelen: een drugsdealer, een handelaar in menselijke organen, een pooier, een wapenhandelaar en een inhalige koopman. Geholpen door zijn nieuwe vrienden en niet gehinderd door zijn badge voert Tanner zijn oorlog tegen de misdaad met het wapen van zijn keuze: zijn wagen!

 
Tanner voert zijn oorlog tegen de misdaad met het wapen van zijn keuze: zijn wagen!

3ds_screen

 
Personage
De helden

3ds_perso1

De topcriminelen

3ds_perso2

 
Spelonderdelen
Volwassen scenario
  • Een meeslepend duister verhaal: speel 20 verschillende verhaalmissies (van het achtervolgen van een doelwit tot ontsnappen aan een horde vijanden) om erachter te komen wie de ware vijand van New York City is.
  • Origineel in beeld gebracht: geniet van de adembenemende volwassen filmscènes in comicstijl.
Spannende racegame
  • Rijvaardigheid:bochten van 90 graden, draaien, sprongen... dit moet je allemaal kunnen om heerser van de weg te worden.
  • Verslavende gameplay: rij snel, neem risico en verwoest de plekken waar zich criminele activiteiten afspelen om je woedemeter te vullen. Hiermee kun je je vijanden nog sneller uitschakelen!
  • Metagame: speel 50 verschillende wagens vrij (zonder licenties) en pas ze aan in de garage.
  • Brede keuze: ontdek meer dan 80 race-uitdagingen en 7 speltypen
Open 3D-wereld
  • 3D-game: beleef een 3D-game waarbij stukken van de omgeving op je af lijken te komen
  • Vrije open wereld: verken de uitgestrekte moderne stad New York: Queens, Manhattan, China Town... allemaal in 3D.

 
Driver
Renegade 3D
Nintendo 3DS™
 
$49.99